Таг: издавачи

Белградски саем на книгата: Средба со Персија

Најрепрезентативната литературна манифестација во овој дел на Европа, Меѓународниот белградски саем на книгата оваа година ќе биде одржан од 23 до 30 октомври. Гости на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com