Таг: изет меџити

Меџити:ВМРО ДПМНЕ прифати се од Платформата, проблем беше СЈО и ништо...

„Значи ВМРО ДПМНЕ  прифати официјализирање на албанскиот јазик?“ -Да. Во последните преговори? -Да. И не беше проблем во албанскиот јазик, проблемот е дијаметрално спротивна разлика меѓу ДУИ...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com