Таг: излози

Се заменуваат излозите на продавниците во Старата скопска чаршија

39 дуќани ќе добијат унифициран изглед на своите излози. Ова е новиот изглед на излозите во Старата скопска чаршија.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com