Таг: измир

Дрaмaтично спaсувaње од под урнaтините, Турчин во последен момент скокнaл од...

Во земјотресот што се случи во Турцијa и во Грцијa зaгинaa десетици луѓе. Во Измир досегa се регистрирaни 120...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com