Таг: измрзнати

Измрзнаа лозовите насади во Тиквешијата

Лозарите стравуваат дека голем дел од лозовите насади во Тиквешијата се измрзнати или оштетени. Сега, не може да се каже прецизно колкава е штетата,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com