Таг: илче котевски

Спортскиот работник Илче Котевски од Ресен ја загуби битката со Ковид...

По повеќедневна борба со Ковид 19, денеска почина Илче Котевски, претседател на РК ,,Преспа“. Илче беше познат во градот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com