Таг: инвестиции.иновации

Деспотовски: Сопругата ми кажа да изгледам дека сум горд на тоа...

,,Кога доаѓав наваму, сопругата ми се јави за да ми каже да изгледам дека сум горд на тоа што го правам и јас сум...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com