Таг: институт за историја

Институт за историја бара Владата да ги прекине активностите за спојување...

Институтот за историја при Филозофскиот факултет на УКИМ, бара од Владата и МОН да го повлечат најавениот нов концепт за реформи...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com