Таг: институт за јавно здравје

Досега се регистрирани 2.914 на КОВИД 19, активни се уште 1.123,...

Заклучно со 05.06.2020, пријавени се вкупно 2.914 случаи на COVID-19 (I=140,3/100.000). Според место на постојано живеење/ повремен престој, случаи...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com