Таг: интермецо

Инспекција го затвори кафе барот Интермецо

По пријава и континуирани поплаки од страна на жителите на Општина Центар, Секторот за инспекциски надзор донесе решение во кое на правниот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com