Таг: ирл

ИРЛ открива дека лажно декларирани холандски тестови за КОВИД 19 од...

Брзиот имонулошки тест којшто во Македонија се нудеше во болницата ,,Систина“, не е од холандски производител како што се тврдеше, а се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com