Таг: ископ на јаглен

РЕК Битола ќе купи сопствена механизација за ископ на јаглен

Со оглед на претходно пројавениот интерес, РЕК Битола ја информира јавноста дека по откажувањето на правното лице ,,Трансмет” од договорот за ископ на јаглен...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com