Таг: исламска верска заедница

ИВЗ во Србија реши да ги затвори сите џамии поради Ковид...

Мешихатот на ИВЗ во Србија донесе одлука да ги затвори на одредено време сите џамии во оваа земја, поради влошуваање на епидемиолошката...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com