Таг: исмаил јахоски

Игор Дурловски, Исмаил Јахоски и Панчо Минов се декларирале како независни...

На официјалната веб странице на Собрание на РСМ, собрание.мк, пратеничкиот состав 2020-2024, има промени од она што го гледавме за време на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com