Таг: исти

Синоличка Трпкова: Затоа што Заев и Груевски ви се исти, сме...

,,Затоа што ви се исти Заев и Груевски, и затоа што Иванов беше подобар од Пендаровски, и затоа што се уште имате сила, аргументи,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com