Таг: истурање

Камиони со денови исфрлаат земја и градежен шут покрај Охридско Езеро...

Веќе една седмица големи камиони исфрлаат земја и градежен шут на потегот од кампот Ливадиштa до населбата Елен Камен, алармираа од СОС...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com