Таг: исушени

Се исушија сите палми

Сите палми засадени низ Македонија, без исклучок, се исушија. Палмите, проект на ВМРО ДПМНЕ платени со пари од државниот буџет, не ја преживееја оваа...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com