Таг: кабаст отпад

Шилегов ги повикува граѓаните да се јават за подигнување на кабаст...

Фотографот на Град Скопје денеска, заедно со екипи на ЈП „Комунална хигиена“, беше на терен кај скопјани кои ја искористија новата услуга...

Не го оставајте кабастиот отпад до контејнер, повикај 0800 222 33...

КОМУНАЛНА ХИГИЕНА СО НОВА УСЛУГА – НА ПОВИК ГО СОБИРА КАБАСТИОТ ОТПАД ОД ВАШИОТ ДОМ  ЈП „Комунална хигиена“ воведе...

Македонска култура (фото вест)

Општина Кисела Вода, ул.,,Ѓорѓи Димитров“, никој не ги казнува иако има закон, но и отворени телефонски бесплатни линии за повик да...

Овој викенд кабастиот отпад ќе се одложува во пунктовите во Карпош,...

КАБАСТИОТ ОТПАД ОСТАВЕТЕ ГО БЕСПЛАТНО ВО ЦЕНТРИТЕ ВО КАРПОШ, ВАРДАРИШТЕ И ВО ШУТО ОРИЗАРИ, апелира Град Скопје. Искористете...

Општина Аеродром постави времени контејнери за кабаст отпад на три локации

Контејнери за собирање кабаст отпад ќе бидат поставени на три локации во Општина Аеродром од сабота, 21 септември, до вторник, 24...

Кабастиот отпад граѓаните да го однесат во наменските пунктови, во спротивно...

Граѓаните својот кабаст отпад со сопствен превоз можат бесплатно да го одложат во центрите за селекција на отпадот во Карпош и во Вардариште, како...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com