Таг: кабаст

За кабаст отпад има дежурен телефон

На акцијата за собирање кабаст отпад, што се реализираше на 7.10.2016 и 8.10.2016 година во Општина Аеродром, беа собрани околу 65 кубици отпад -...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com