Таг: кадрија колиќ

Новинарката на Н1 Емела Бурџовиќ го замолкна соговорникот кој не ѝ...

,,Наместо мене да ми кажувате дека треба да се срамам, одговорете тоа што ве прашувам, зарем вие сакате ние новинарите да не...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com