Таг: како премиер

Груевски продолжува да се однесува како Премиер, Димитриев никаде го нема

Никола Груевски не ферма никого и ништо. Тој продолжува да се однесува како Премиер, а државните функционери го следат во чекор, му презентираат проекти...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com