Таг: кампања бела

Кампања на Bella за борба против ракот на дојка

  „Провери се, никој не гледа“, Bella со моќна кампања се приклучи во подигнувањето на свеста за борбата против ракот на дојка. Во овие „розови денови“...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com