Таг: канализација

Елези: 300 милиони денари за проекти во Струга  

 Во струшкото село Франгово започна изградбата на канализациската мрежа со чија изведба значително ќе се подобри квалитетот на животот на две илјади жители во...

Општина Центар ја реконструира атмосферската и фекалната канализација на ООУ “11-ти...

  Општина Центар започна со комплетна промена на целата атмосферска и фекална канализација во ОУ “11-ти Октомври“. Проблемот кој датира од 50-тите години на минатиот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com