Таг: канео

Планинарски подвиг за чистење на стрмнините кон Канео од ѓубрето на...

Членови на Планинарската спасувачка служба при Црвен крст и ЈП „Охридски Комуналец“, вчера направија вистински планинарски подвиг на стрмнините кон локалитетот ,,Св....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com