Таг: канти

Комуналците му се одмаздија на несовесниот возач

Комуналци во еден град во Кина му се одмаздија на свој начин на несовесен возач што паркирал на недозволено место блокирајќи им го приодот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com