Таг: капитални проекти

Обезбедени се дополнителни 20 милиони евра за капитални проекти во земјоделството

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство реализира низа капитални проекти во водостопанството, со цел зголемување на наводнуваните земјоделски површини, што крајно ќе придонесе за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com