Таг: карпош загаденост

Отров во Карпош!

Во Карпош се измерени 1218 мг на метар кубен ПМ честички! Показателите на интернет страницата Мој воздух, која ги презема податоците за мерење на квалитетот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com