Таг: каснување

Во Србија се заработува со намерно инсценирани или предизвикани каснувања од...

За да дојдат до пари, некои луѓе не бираат ниту начин , ниту средства. Подготвени се дури и намерно да провоцираат напад и каснување...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com