Таг: катастар

Се намалува цената на катастарските услуги и се враќаат дел од...

Намалување на цените на услугите кои се во надлежност на Агенцијата за катастар на недвижности до 50 %, што во пракса ќе значи...

Се очекува благо паѓање на цената на новоизградените станови

Во Скопје во моментот има 2807 новоизградени станови кои се непродадени, а 7969 се во тек на изградба. Меѓутоа , Агенцијата на катастар за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com