Таг: керим

МВР и Обвинителство да истражат каде се парите на новинарите од...

Каде се парите на новинарите од МПМ и МП?-прашуваат поранешните вработени во овие фирми и бараат МВР и Обвинителство ова да го истражат. Во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com