Таг: клозетска шоља

Стара WC школка оставена сред парк во населба Аеродром

Човечкиот примитивизам, некултура и деструкција очигледно во Македонија нема граници. Секој ден нова приказна. Верувале или не, оваа стара...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com