Таг: книговодители

Рокот за поднесување даночни пријави продолжен до први односно седми февруари

По проблемите што се појавија со серверот на Управа за јавни приходи и неможноста да се поднесат навреме даночните пријави, УЈП информира дека рокот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com