Таг: коалиција можеме

Последна предизборна анкета, коалицијата ,,Можеме“ победници на изборите

Центарот за политички истражувања и комуникација, http://crpc.mk/, спроведе анкета во пресрет на предвремените парламентарни избори закажани на 15 јули. Се работи за...

Резултатите спротивни од предизборните анкети, коалицијата ,,Можеме“ во Хрватска најголемо изненадување

Осум дена пред изборите во Хрватска, ХРТ објави анкета за рејтингот на политичките партии, направена од агенцијата Рејтинг. Според...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com