Таг: ковид центар

Од денеска детската болница во Козле е ставена во функција...

Детската болница во Козле од денеска е зтавена во функција за прием на Ковид-19 позитивни пациенти. На располагање ќе бидат 60...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com