Таг: коза ностре

Почина Тото Рина главниот шеф на италијанската ,,Kosa Nostrа“

На 87 годишна возраст , во затвор служејќи повеќе доживотни казни, почина Салваторе Тото Рина, главниот boss на најпознатата и озлогласена италијанска мафијашка организација...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com