Таг: колење животни

Среде Охрид меѓу згради се колат и дерат животни пред очи...

Охриѓанка денеска останала стаписана кога излегла утрината на тераса да појадува: ,,Излегов на тераса да појадувам, ми се згади...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com