Таг: компании

Ќе се симне тајноста на договорите со странските компании

Влада на  Република Македонија на денешната 25-та седница донесе одлука да се покрене постапка за декласификација на класифицираните информации и договори за доделување на...

СДСМ ветува силна поддршка за домашните компании

СДСМ најавува голема поддршка за домашните компании, доколку ја формира новата Влада на РМ. Драган Тевдовски , член на комисија за економија при СДСМ изјави...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com