Таг: комшиќ

Жељко Комшиќ ја врати сликата на Тито во претседателството на Босна...

Хрватскиот член на претседателството на Босна и Херцеговина, Жељко Комшиќ, ја врати познатата уметничка слика со ликот на доживотниот југословенски претседател Јосип Броз Тито...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com