Таг: кордалов

Истражување: 110 од вкупно 120 пратеници користат Фејсбук

    110 од вкупно 120 пратеници во Собранието на Република Македонија користат Facebook, покажа најново истражување спроведено во период 22-29.03.2017 година. Споредено со 2009 година кога...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com