Таг: кордон

Верниците го пробија полицискиот кордон за да бидат поблиску до ,,Аја...

Муслимански верници кои се собрани околу музеј-црквата Аја Софија во Истанбул за да присуствуваат на првата исламска молитва по прогласувањето за џамија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com