Таг: косовска витина

Во Косовска Витина татко си ги уби двајцата синови и сопругата...

Цело косовско семејство денеска настрада откако мажот поради нарушени семејни односи, првин си ја убил сопругата, потоа ги ликвидирал двајцата синови и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com