Таг: костадиновски

Осман Кадриу и Дарко Костадиновски станаа уставни судии

Универзитетскиот професор Осман Кадриу и докторот на правни науки Дарко Костадиновски, во Собрание на РМ беа изгласани за уставни судии во Уставниот суд на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com