Таг: криминал во власта

Јанева:СЈО гони криминална група која се наоѓа во врвот на власта

,,Судот треба да сфати дека СЈО не гони обичен криминал, туку ја гони криминалната група која се наоѓа во врвот на власта и затоа...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com