Таг: кристофер колумбо

Демонстранти ја урнаа статуата на Кристофер Колумбо во градот што го...

Демонстрантите во САД својот бес го насочија кон спомениците и обележјата од колонијалниот период. Во Колумбија, градот што го...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com