Таг: култен филм

Паскаљевиќ зад себе го остави неповторливиот и култен југословенски филм ,,Лажливо...

https://www.youtube.com/embed/8NJiXRG2hNI ,,Лажливо лето '68“ или оригиналниот наслов ,,Варљиво лето'68“ е филм со култни содржини и вредности од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com