Таг: кушевска

Фантастични фотографии од крвавата супер Месечина во Скопје и Охрид (Атанасовски,Кушевска)

  (Фото:Роберт Атанасовски, Скопје 31.01.2018) Вчера, голем дел од светот беше сведок на три небесни феномени, појавата на големата Месечина опишана како крвава сина супермесечина. Овој спектакуларен...

Есенска

by Ема Кушевска

Лебедова

by Ема Кушевска

Дождовна

<img src="http://ako.mk/wp-content/uploads/2016/09/дожд2-300x225.jpg" alt="%d0%b4%d0%be%d0%b6%d0%b42" width="300" height="225" class="alignnone size-medium wp-image-23623" by Ема Кушевска

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com