Таг: лажна диплома

Атанасов со лажна диплома станал директор на ,,Водовод..,Трајановски да ја преиспита...

Државниот инспекторат за труд потврди дека Александар Атанасов бил назначен  за директор на ,,Водовод и канализација“ од страна на градоначалникот Коце Трајановски, иако неговата...

Коце Трајановски ќе ги испита наводите за лажната диплома на...

Со оглед на одредени тврдења кои деновиве ги изнесоа одредени организации, во врска со веродостојноста и образованието на директорот на ЈП „Водовод и канализација“...

Александар Атанасов со лажна диплома станал директор на ЈП ,,Водовод...

Александар Атанасов, директорот на ЈП ,,Водовод и канализација“, нема добиено потврда од Министерството за образование и наука за валидна диплома за завршено високо образование...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com