Таг: лажна докторка

Лекарска комора: Родилката нема докторска лиценца и не знаеме дали воопшто...

Во врска со случајот со пациентката која пред породувањето била високиризична за присуство на коронавирусот, а дала лажни податоци во епидемиолошката анкета...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com