Таг: лана биједиќ

Во Мостар е убиена 19 годишната пра-внука на Џемал Биједиќ

19 годишната студентка, Лана Биједиќ од Мостар е пронајдена мртва во реката Студенчица во местото Студенац крај Љубушки во Херцеговина.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com