Таг: летно сметање на врем

Полицискиот час денеска и утре од 16 часот, ноќеска започнува летното...

Потсетуваме дека со одлука на Влада е проширен опфатот на ограничувањето на движење, па за викендите полицискиот час ќе важи од 16...

Ноќеска почнува летното сметање на времето

Ноќта од сабота на премин кон недела започнува летното сметање на времето. Со поместување на часовникот за еден час напред, односно од 2 часот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com